Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Daddy expanderar i Stockholm

Publicerad: 30 april 2008, 09:47

Göteborgsbaserade webbyrån Daddy har rekryterat projektledaren Martin Gustafsson från Tewonder. Innan sommaren planerar man att förstärka Stockholmskontoret med en arbetsgrupp.


Martin Gustafsson och Martin Sandberg – nya på Daddy.

Tidigare har plannern Gustav von Sydow varit ensam på Daddys Stockholmskontor. Nu får han sällskap av projektledaren Martin Gustafsson som rekryteras från Tewonder. Men till sommaren räknar man med att ha byggt en hel arbetsgrupp i Stockholm.

– Vi har tidigare aldrig riktigt behövt ett Stockholmskontor men faktum är att det finns en större rekryteringsbas i Stockholm. Dessutom kan det vara enkelt och bekvämt att sitta närmare vissa kunder och eftersom många på Daddy reser mellan Göteborg och Stockholm stup i kvarten blir det väldigt skönt att ha ett eget kontor på plats, säger Daddys byråledare Susanna Glenndahl Thorslund till Resume.se.

I samma veva anställer man Martin Sandberg, även han projektledare, som närmast kommer från Wieden + Kennedy i London. Han har tidigare arbetat på Forsman & Bodenfors.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.