Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Daddy får ny byråledare

Publicerad: 3 mars 2008, 13:59

Daddy, en av koncernen Daddys tre enheter, får ny byråledare. Den första april tar Susanna Glenndahl-Thorslund över tjänsten.


Susanna Glenndahl-Thorslund.

Den Göteborgsbaserade koncernen Daddy består av de tre enheterna Daddy, Daddy Identity Dept. och Daddy Production. Nu tar Gustav Martner och Jonas Hedeback, som tidigare haft ett delat byråledarskap för Daddy, ett steg tillbaka och låter byråns projektledare Susanna Glenndahl-Thorslund ta över rollen som byråledare.

– Hon har varit projektledare här sedan 2005 och har under den tiden bland annat varit ansvarig för Telia-kontot, som är vår största kund, säger Gustav Martner.

Susanna Glenndahl-Thorslund har tidigare bland annat arbetat för Kollo F&B.

Gustav Martner och Jonas Hedeback kommer nu att lägga sin energi på att leda hela koncernen. De kommer också i fortsättningen att vara byråledare för Daddy Identity.
– De är en så länge bara fem stycken och är därmed ganska självgående, säger Gustav Martner.

Susanna Glenndahl-Thorslund är för tillfället mammaledig men tar över den första april.

Varför valde ni Susanna?
– Hon har ett starkt fokus på alla de delar som man behöver ha koll på för att skapa en lyckad byrå. Hon är bra på att skapa en kreativ miljö, hon ser de människor hon jobbar med och kan verkligen leverera åt kunden. Det är svårt att hitta en person som klarar alla tre delar men i Susanna har vi hittat den personen, säger Gustav Martner. Han tillägger.
– Vi vill också motbevisa att mammaledighet stigmatiserar karriären.

Koncernen har 43 anställda. Susanna Glenndahl-Thorslund får ansvar för 30 anställda.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.