Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dalenius anmäler Realtid.se

Publicerad: 18 september 2009, 10:28

Anders Dalenis har gett sin advokat Björn Hurtig i uppdrag att JK-anmäla Realtid.se för förtal. Detta eftersom sajten påstått att han inte skulle vara far till sin dotter.


Ämnen i artikeln:

Anders DaleniusRealtid.se

Anders Dalenius JK-anmäler Realtid.se

Reklammannen Anders Dalenius greps och anhölls som misstänkt för mordförsöken i Gamla Stan i våras. Men efter en kort tid släpptes han, eftersom han hade ett vattentätt alibi. Han hade suttit i ett arbetsmöte med kollegor då skotten föll.

Men under tiden han satt frihetsberövad rapporterade medierna om händelserna. Realtid.se spekulerade också i ett motiv. De skrev att Anders Dalenius och den skjutna mannen låg i en vårdnadstvist. De hänvisade till en källa som påstod att det fanns DNA-bevis på att den skjutna mannen var far till Anders Dalenius dotter.

Anders Dalenius namngavs inte i artikeln, men det fanns ett dåligt maskerat foto av honom i anslutning till artikeln.

Den här publiceringen har nu anmälts till JK, uppger Anders Dalenius advokat Björn Hurtig för Resumé. Anmälan syftar till att JK ska inleda en förundersökning om Realtid.se gjort sig skyldiga till förtal.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Anders DaleniusRealtid.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.