Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dansk vindkraftsjätte jagar ny byrå

Publicerad: 10 september 2010, 08:13

Den danska vindkraftsjätten Vestas letar lokala byråer för Vestas Offshore och Vestas Northern Europe. Tyngdpunkten ligger på spännande B2B-kampanjer.


Nu står det klart att Vestas Offshore i samarbete med Vestas Northern Europe är på jakt efter en ny byrå.

Global huvudbyrå har Vestas redan sedan november förra året i form av Saatchi & Saatchi, men vad man letar efter är starka lokala förmågor som med utgångspunkt från Vestas globala varumärkesstrategi kan utveckla spännande kampanjer. Och tonviken ligger alltså på B2B.

För att hitta rätt byrå använder man sig av byråvalskonsulten Hestbaek Consult. Det är samma byråvalskonsult som användes för att hitta huvudbyrån.

Och det är genom Hestbaek Consults byråportal www.adstrument.com det nu står klart att Vestas letar byråer för Vestas Offshore och Vestas Northern Europe.

Byråer som känner sig manade att slåss om affären uppmanas gå in på Adstrument och uppdatera sin profil senast på tisdag. Därefter fortsätter nästa fas i jakten på rätt byrå/byråer.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.