Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Därför bråkade Saatchi med sin fru

Publicerad: 1 juli 2013, 06:19

Reklamlegendaren Charle Saatchi ville kasta ut kändiskocken Nigella Lawsons 17-årige son Bruno. Det är en av de främsta förklaringarna till bråket som uppstod mellan paret på en restaurang, vilket ledde till att Charless Saatchi tog strypgrepp på sin hustru. Allt enligt en vän till paret.


– Nigella tycker att han är väldigt elak, säger en vän till paret till Sunday Express, enligt Aftonbladet.

Allt  började med att 70-årige Charles Saatchi, grundare till Saatchi & Saatchi och M&C Saatchi, tog strypgrepp på 53-åriga  Nigella Lawson i samband med ett restaurangbesök i London.

En källa  till Sunday Express uppger nu att upprinnelsen till bråket var att  Charles Saatchi ville att Nigella Lawsons 17-årige son bruno skulle  flytta från parets hus – Nigella Lawson fick Bruno med journalisten  John Diamond.
– Han säger att han (Charles Saatchi) känner att det är för trångt för honom  – trots att deras hus är enormt, säger källan till Sunday Express.

Nigella Lawson ville dock inte att sonen skulle lämna hemmet:
– Hon vill inte se sin kastas ut men varje gång ämnet förs på tal slutar det i bråk. Charles är envis som en åsna.

Charles  Saatchi kallade först det hela ett ”lekfullt gnabb”, men Nigella Lawson  valde att flytta och han själv har anmält sig hos polisen:
– All  kontakt har gått genom hennes syster och vännen Jemina Khan. Men det har inte varit något prat om skilsmässa, säger källan till Sunday  Express.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.