Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Därför klär fotbollsstjärnan ut sig till tiggare

Publicerad: 6 augusti 2015, 08:24

En förklädd Cristiano Ronaldo blir ignorerad

Filmen där den förklädda Cristiano Ronaldo blir ignorerad av Madridbor har blivit en viral hit. Allt är ett prank för lanseringen av fotbollsstjärnans egna hemelektronikvarumärke.


Real Madrid och Portugals Cristiano Ronaldo är tillsammans med Lionel Messi den största fotbollsspelaren i sin generation och ett välkänt ansikte över hela världen. Men om man förklär hans vältränade kropp med en vadderad dräkt, sätter ett ovårdat lösskägg i hans ansikte kan han gå ostörd – till och med i det Madrid där hans lag spelar.

Detta skedde nämligen i den virala film som ska lansera fotbollsstjärnans egna varumärke ROC Live Life Loud där hörlurar och högtalare ingår. Filmen som postades på Cristiano Ronaldos Facebook-sida i måndags har hittills 34 miljoner visningar och 916 000 delningar utan mediebudget. Inspelningen av den fyra minuter långa videon skedde i rusningen på ett torg i Madrid. Bakom filmen står det Los Angeles-baserade sociala mediebyrån Shareability där fotbollstjärnan är delägare.

Varumärket ROC Live Life Loud har ett partnerskap med tillverkaren Monster som nyligen var inblandad i en twist med hörluraruppstickaren Beats by Dre. Hörlurarna kostar från 200 dollar. I filmen ser vi den utklädda Cristiano Ronaldo visa sin fotbollstalang, försöka få människor att kicka boll med honom, tigga pengar och be en tjej om telefonnummer utan att lyckas. I slutet av filmen tar stjärnan av sig sitt skägg och ger en signerad fotboll till en överlycklig pojke.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.