Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”DDB står inte och faller med honom”

Publicerad: 31 maj 2011, 14:01

Kreative chefen och partnern Andreas Dahlqvist lämnar DDB Stockholm för toppjobbet som ”vice chairman och executive creative director" på McCann i New York. Nu uttalar sig DDB:s storkunder om hans avhopp från byrån. – Det står inte och faller med honom, vi har inga planer på att byta byrå, säger Staffan Ekstam, marknadschef på McDonalds.


Ämnen i artikeln:

DDBMcCannAndreas DahlqvistLinus Karlsson

Andreas Dahlqvist lämnar DDB för Linus Karlssons McCann New York.

– Det är väl nytt för alla parter, så det får vi fundera på. Andreas har gjort mycket för byrån men det finns en hel del andra kunniga människor på DDB. Det står inte och faller med honom, vi har inga planer på att byta byrå, säger Staffan Ekstam, marknadschef på McDonalds.

– Vi önskar Andreas lycka till och tackar för den här tiden, det har varit en förmån för oss att få jobba med honom. Få människor sitter inne på samma kreativitet och energi som honom. Det är såklart synd och trist för oss som företag och individer att han slutar men DDB jobbar med ett starkt coreteam som gör ett starkt teamjobb för oss och jag är övertygad om att de kommer kunna svara upp mot våra krav och förväntningar även framöver, säger Josefin Lundmark, marknadschef på Telia.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.