Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

DDB Sthlm tar hem Unibet

Publicerad: 27 augusti 2008, 14:43

Flytet för DDB fortsätter. Nu är det klart att spelbolaget Unibet lägger hela sitt nordiska uppdrag hos reklambyrån.


Lars Alm projektledare på DDB.

Unibet har sett sig om en efter en ny nordisk reklambyrå under den senaste tiden. I onsdags undertecknade parterna ett samarbetsavtal.
– Det stämmer att vi har börjat arbeta med DDB. Eftersom vi är ett engelskt börsnoterat bolag är vi ganska fåordiga. Vi håller precis på att sätta upp delarna i ett avtal, säger Daniel Sköld, marknadschef på Unibet.

Unibet har ingen byrå i Sverige i dag. I London arbetar Unibet med TBWA på övrig europeisk basis. DDB blir huvudbyrå i Norden.
– Det här blir ett stort uppdrag för all kommunikation för Unibet i Norden. Exakt hur mycket det blir i pengar vill jag inte uppge, säger Daniel Sköld.

För DDB räknas Unibet som ett av de största uppdragen.
– Vi vill göra storverk, det ska bli oerhört spännande att få jobba med dem. De arbetar väldigt proaktivt och har en väldigt spännande historia. Vi kan inte avslöja vad vi ska göra framåt, säger Lars Alm, projektledare på DDB.

Läs mer om DDB:s nya kund i veckans nummer av Resumés papperstidning.

Claes de Faire

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.