Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

DDB värvar från Brindfors

Publicerad: 21 oktober 2010, 09:23

Emmeli Österdahl blir ny AD på DDB. Hon kommer senast från Lowe Brindfors där hon har arbetat i två år. – DDB känns som ett mycket spännande ställe att arbeta på så det ska bli superkul, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsDDB

Emmeli Österdahl.

Emmeli Österdahl slutförde sin utbildning på Berghs för drygt två sen. Men hon har redan lyckats vinna ett antal priser i stora tävlingar. Bland annat tog hon hem ett silver i Cannes young lions i somras, ett brons i Cannes cyber lions och ett guld i Ute 2009.

Sedan tiden på Berghs har hon arbetat som AD på Lowe Brindfors. Men nu har alltså DDB lyckats värva Emmeli Österdahl från konkurrenten.

– Emmeli har en inställning och syn på kreativitet och kommunikation som passar oss perfekt. Hon är en mycket talangfull kreatör och jag ser fram emot att få börja jobba tillsammans med henne, säger Andreas Dahlqvist, kreativ chef på DDB.

Emmeli Österdahl ser i sin tur fram emot att börja arbeta på den nya byrån.

– Andreas har en väldigt bra vision för byrån både vad gäller reklam och arbetsmetoder som jag tror mycket på, säger hon och tillägger:

– Dessutom har de en väldigt fin giraffmugg i köket.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsDDB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.