Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

DDB värvar igen

Publicerad: 22 oktober 2010, 14:27

Igår kunde Resume.se berätta att man värvat Emmeli Österdahl från Lowe Brindfors. Nu står det klart att byrån fått klart med två nya: Åsa Samuelsson och Nina Berggren.


Ämnen i artikeln:

GyroDDBMcCann

Från vänster Åsa Samuelsson, Christer Klinth och Nina Berggren.

Åsa Samuelsson kommer närmast från Gyro som hon var med om att etablera på den svenska marknaden år 2004, där hon hade kunder som Logica, Novartis, Scandinavian Masters och Smarttrust. Före Gyro-tiden arbetade hon på kundsidan och var ansvarig för B2B-kommunikationen på 3.

Art director Nina Berggren har tidigare arbetat på McCann, Food & Friends och med kunder som TV4, H&M, Vingresor och Kronfågel. Hon har senast, i sin egen verksamhet, bland annat medverkat till att bredda Hemnets digitala närvaro till mobilen.
– Flera av våra uppdragsgivare har betydande behov av att kommunicera med sina företagskunder, och i takt med att byrån växer måste även B2B-delen fortsätta att utvecklas med nya talanger. säger copywriter Christer Klinth, som har ansvaret att utveckla B2B-erbjudandet på DDB.

Idag värvade DDB också copywritern Katja Janford som kommer från Berghs.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

GyroDDBMcCann

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.