lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

DDB värvar tungt

Publicerad: 14 mars 2011, 07:17

DDB Stockholm värvar tungt. I april börjar Cecilia Falk på reklambyrån, idag är hon Regional Vice President i USA på The Absolut Company.

Ämnen i artikeln:

DDB Stockholm

TM

Tero Marjamäki


Cecilia Falk har de senaste åren varit på olika poster på Absolut Vodka. Idag har hon titeln Regional Vice President i USA, i april byter hon dock ”sida” och går över till byråvärlden. Närmare bestämt DDB Stockholm, där hon får blir Business Director, med ansvar för det svenska McDonald´s uppdraget.
–    Efter fem år med ABSOLUT, så är jag redo att ta mig an nya utmaningar. Att gå över till byråsidan har alltid känts som en spännande möjlighet och ett ganska naturligt steg då jag agerat kund och uppdragsgivare till många olika byråer i mitt nuvarande jobb. Jag tror att jag kommer att kunna bidra med relevant erfarenhet från kundsidan; från ett strategiskt kommersiellt perspektiv, men likväl ur ett varumärkesperspektiv, säger Cecilia Falk.

Cecilia Falk är 37 år och kommer från början från Göteborg. Hon har utbildat sig på Göteborgs Universitet, Sorbonne i Paris och på Harvard Business School. Hon har en bakgrund inom action marketing och affärsstrategi och har tidigare arbetat på EF Education och ColgatePalmolive.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev