Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De är årets annonsör

Publicerad: 20 maj 2015, 12:52

McDonalds prisades i dag.

Foto: Anna Hållams.

McDonalds är Årets Annonsör 2015. Priset delades ut i dag på Stockholm Media Week.


Ämnen i artikeln:

Stockholm Media WeekMcDonalds

Priset Årets Annonsör delas ut till ett företag som har bedrivit ett framgångsrikt kommunikationsarbete, och använt sig av smarta, modiga och gränsöverskridande medieval. I år är det McDonalds som går hem med utmärkelsen.

Juryns motivering:

Årets annonsör fortsätter att utmana sig själv med humor och hjärta, alltid drivet av produkten och erbjudandet som står stolt i centrum. Man har framgångsrikt drivit stora och små kampanjer där effekt och ny kunskap stått i centrum med syftet att få sina kunder att bli lojalare och givetvis att attrahera nya kunder. Årets Annonsör är ett föredöme på att använda alla sina egna kanaler och att våga testa nya, ofta innovativa, lösningar. Man har även skapat en stolthet som genomsyrar allt från varje nyanställd ungdom, till franchisetagare och externa ambassadörer. Vi vill även hylla den kontinuerliga höga nivån som gör att man år efter år tillhör toppskiktet av Sveriges annonsörer. We're lovin ít!

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.