fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De ger råd till småföretagare i Volontaires kampanj

Publicerad: 27 maj 2013, 13:27

Douglas Roos, Alexandra Charles, Johan Stael von Holstein och Isabella Löwengrip

Volontaire tar hjälp av bland andra Blondinbella, Douglas Roos, Johan Staël von Holstein och Alexandra Charles i sin nya kampanj för tjänsten Billogram. Under hashtagen #FemOrd delar entreprenörer sina bästa råd till småföretagare.

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Volontaires nya kampanj för kunden Billogram, tar utgångspunkt i att vi lever i ett specialistsamhälle. Samtidigt tvingas våra allra viktigaste specialister, småföretagarna, att ta på sig rollen som generalister och göra precis allting själva. Det gör att många förlorar tid och energi längs vägen.

Billogram är tänkt att vara småföretagarens bäste vän. Många av de allra viktigaste specialisterna har det ganska tufft, med tidsbrist, övertidsarbete och stress.

Under hashtagen #FemOrd delar entreprenörer med sig av sina bästa tips på fem ord. Projektet är ett samarbete mellan nya och erfarna, lovande och etablerade, kämpande och framgångsrika entreprenörer på initiativ av Billogram – en tjänst som förenklar faktureringen för småföretagare och ger dem tid att göra det som de är bra på. Kampanjen sprids via utvalda medieköp, PR och interaktion i sociala medier.

Alla råd formges automatiskt till ett snyggt affischformat och de allra bästa hamnar i ett galleri på kampanjsajten. Bland annat dessa tunga namn har anslutit sig till kampanjen:

Mats Gabrielsson, Alexandra Charles, Johan Stael von Holstein, Isabella Löwengrip, Björn Wetterling, Jonas Birgersson, Torsten Jansson och Douglas Roos.

I kampanjen får småföretagarna även chansen att vinna en lunch med någon av entreprenörerna.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev