Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De leder Guldäggsgalan 2018

Publicerad: 27 mars 2018, 13:30

Josefin Johansson och David Sundin – Guldäggets konferencier

Foto: Wikimedia Commons (eget arbete)/ Kahlo

Det blir programledaren och "På Spåret"-vinnaren Josefin Johansson och komikern David Sundin som leder galan från Stockholm Waterfront Congress Centre den 19 april.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerDavid SundinTävlingReklamGuldägget 2018

Josefin Johansson är komiker och programledare med bakgrund inom public service. För några veckor sedan vann hon På Spåret i par med Johan Benjdelloul.

– Så kul att Josefin ska leda årets Guldäggsgala! Hennes humor och personlighet kommer att sätta färg på en svartstilad reklamgala, säger Linda Nilsson, tävlingsansvarig på Guldägget i ett pressmeddelande.

Tills sin hjälp kommer hon att ha David Sundin som är programledare, komiker och tidigare reklamare på bland annat Great Works. Han har tidigare erfarenheter av att leda Guldäggsgalan – 2014 och 2015.

– Med Davids bakgrund i branschen och tidigare erfarenhet som konfrencier känner jag att hans tonträffhet kommer att tillföra ett gott skratt till kvällen, trots att ca 98 procent av galans 1300 gäster går därifrån utan ett Guldägg i fickan, fortsätter Linda Nilsson.

Det är tredje året i rad som brand experience-byrån Nine Yards producerar Guldäggsgalan.

– Guldäggsgalan är den mest prestigefyllda galan inom vår bransch och det är en förmån att vi som byrå får göra den för tredje året. Vår uppgift är att alla vinnare, nominerade och övriga gäster får en kväll att minnas, genom ett seriöst och underhållande innehåll, säger Lotta Annvik-Karlsson, projektledare på Nine Yards i en kommentar.

Arbetsgrupp KOMM:
Linda Nilsson, tävlingsansvarig Guldägget
Fredrik Kullberg, produktionsledare Guldägget
Emelie Karlsson, produktionsledare Guldägget
Jessica Bjurström, vd KOMM
Arbetsgrupp Nine Yards:
Lotta Annvik-Karlsson, projektledare
Tess Hansson, produktionsledare
Eric Hising, kreativ producent
Maggan Rytterås, cd
Mattias Falk, ad
Johan Lindberg, innehållsproducent
Johan Åberg, innehållsproducent

FAKTA:
19 april arrangerar Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM) den 57:e upplagan av Guldäggsgalan. Under kvällen kommer det att delas ut Guldägg i kategorierna Aktivering, Annonsering, Audio, Digitalt, Film, Förpackningsdesign, Hantverk, Identitetsdesign, Innovation, Integrerat, Mobilt, Onlinefilm, PR och Utomhus.
Dessutom delas specialpriserna Guldskrift, Guldblick, Platinaägget, Kycklingstipendiet och Titanpriset.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.