torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De ska ordna Charlotte Kallas kommersiella samarbeten

Publicerad: 3 mars 2017, 09:43

Foto: Wikimedia Commons

Charlotte Kalla bryter med sin nuvarande manager och ska i framtiden samarbeta med byrån Håkanson United.

Ämnen i artikeln:

KommunikationsbyråerCharlotte KallaReklam

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Från och med månadsskiftet bryter Charlotte Kalla med sin manager sedan åtta år, Keith Karlsson. Istället ska hon nu samarbeta med Håkanson United. Håkanson United hjälper varumärken att skapa partnerskap mellan profiler och företag och har sedan tidigare kunder som NCC, Bonnierförlagen och Betsson.

– Jag vill prova något nytt för att få ny energi och nya perspektiv i arbetet med att utveckla mina kommersiella samarbeten, säger Charlotte Kalla.

Anledningen till bytet är att Kalla i framtiden vill jobba mer fokuserat med syftesdrivet engagemang vid sidan av skidåkningen.

– Vi är förstås otroligt stolta och glada över samarbetet med Charlotte Kalla. Initialt handlar det nu om att vara lyhörda. Vi utgår från vad Charlotte tycker är kul, spännande och viktigt för att hitta en gemensam plattform att jobba utifrån, säger Olle Håkanson, Partner på Håkanson United.

Håkanson United ska även hjälpa Kalla med att sätta ihop en komplett marknadsföringsplan.

– Initialt handlar det nu om att vara lyhörda. Vi utgår från vad Charlotte tycker är kul, spännande och viktigt för att hitta en gemensam plattform att jobba utifrån, säger Olle Håkanson till Expressen.

Charlotte Kalla är en av Sveriges mest folkkära idrottare och befinner sig just nu i finska Lahti för skid-vm.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev