Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

De ska representera Sverige i Eurobest Young Creatives

Publicerad: 9 November 2017, 15:17

Nina Friman och Therése Bohlén-Kinn

Foto: Faramarz Gosheh

Efter sommarens uttagningar står det klart att Nina Friman, Therése Bohlén-Kinn, Didrik Persson och Katarina Sand kommer att representera Sverige i Eurobests juniortävling.


Ämnen i artikeln:

WelcomEurobestReklamWenderfalck

Under sommaren kunde svenska kreatörer yngre än 30 år anmäla sitt intresse till KOMM om att representera Sverige när tävlingen Eurobest Young Creatives går av staplen den 28-30 november. Nu har KOMM gjort sitt val.

Valet föll på Nina Friman & Therése Bohlén-Kinn från Welcom och Didrik Persson & Katarina Sand från Wenderfalck. Båda kreatörsteamen var i somras med i Cannes Young Lions. Friman och Bohlén-Kinn för printkampanjen "Syns du inte finns du inte – Djurskyddet Sverige 2017" och Persson och Sand i pr-kampanj "Finkatter".

– Först Cannes och nu det här! Vi når två av våra mål inom loppet av ett halvår. Det känns fantastiskt bra så klart. Denna gången är vi dock inte nöjda med att bara tävla – vi vill ju ta hem det här, säger Nina Friman och Therése Bohlén-Kinn i en kommentar.

I tävlingen Eurobest Young Creatives har de tävlande 48 timmar på sig att ta fram en integrerad kampanj för en ideell organisation utifrån en given brief. Vinnarna prisas samtidigt som de övriga Eurobestpriserna delas ut den 30 november i London.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.