Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De sponsrar Sthlm Pride

Publicerad: 12 juli 2013, 11:08

Stockholms Pridefestival.

Foto: Stockholm Pride.

Carlsberg och 7-Eleven är huvudsponsorerna till årets Stockholm Pride. Även Scandic, Arbetsförmedlingen, Banhof, SL, Taxi Stockholm, QX och Björn Borg är med på tåget.


Ämnen i artikeln:

CarlsbergPridefestivalen7-ElevenPride

Årets Pridevecka i Stockholm äger rum 30 juli - 3 augusti. Klara huvudsponsorer för hbtq-festivalen är 7-Eleven och Carlsberg.
– Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Stockholme Pride. Vi vill skapa mer än dryck, vi vill skapa livskraft, gemenskap och njutning och det tror jag också är essensen för vad Stockholm Pride handlar om säger Jacob Anderson, varumärkesansvarig för Carlsberg i ett pressmeddelande.

Richard Forsshell, marknadschef på 7-Eleven Sverige tillägger:
– Det känns naturligt för oss att vara med och sponsra kärleken. Värderingarna som Stockholm Pride står för rimmar bra med våra värderingar. Vi tror helt enkelt på ett öppnare Sverige. Dessutom stämmer det mycket väl in på vårt koncept "Nöd och Lust".

Sponsorer från förra året som återkommer är Arbetsförmedlingen, Bahnhof, SL, Taxi Stockholm och QX. Även underklädesmärket Björn borg går in och sponsrar årets festival. Hotellkedjan Scandic är "officiell hotellpartner".

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.