Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De startar Fyllepodden

Publicerad: 26 maj 2014, 11:19

Anitha Schulman, Cissi Wallin och Bianca Meyer.

Här är medietrion som drar igång ”Fyllepodden”. – Det har gjorts många poddar på fyllan, det här blir en podd OM fyllan, säger Bianca Meyer, en av programledare.


Ämnen i artikeln:

Anitha ClemenceCissi Wallin

Den 3 juli är det premiär för en ny podd, med titeln ”Fyllepodden” – i samarbete med IQ, Systembolagets fristående dotterbolag som verkar för måttlig alkoholkonsumtion.

”Fyllepodden” leds av entreprenören och formgivaren Anitha Schulman, programledaren Cissi Wallin samt skribenten och komikern Bianca Meyer ”Fyllepodden”, i samarbete med IQ – Systembolagets fristående dotterbolag som verkar för måttlig alkoholkonsumtion.

– Vi ville göra en podcast om alkohol som varken är moraliserande eller kommer med några pekpinnar men som istället lyfter och ventilerar olika frågor kring alkohol och vi är väldigt glada att IQ gör det möjligt för oss att genomföra det här projektet, säger Bianca Meyer i ett pressmeddelande.

Magnus Jägerskog, vd på IQ:

– För oss var det självklart att vara en del av Fyllepodden som jag tror kommer både underhålla och engagera sina lyssnare.

Första avsnittet av Fyllepodden heter "Vänner och familj – hur gör man när någon i ens omgivning dricker för mycket?".

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anitha ClemenceCissi Wallin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.