Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De startar Sveriges första display-byrå

Publicerad: 30 oktober 2012, 12:18

Teamet på Daisy Display.

Den digitala produktionsbyrån Sticky Beat startar Daisy Display som de menar är landets första display-byrå. Med det vill Sticky Beat tydligare visa branschen att det behövs ett ökat fokus på display.


Ämnen i artikeln:

Sticky Beat

Daisy Display kommer att fungera som ett fristående varumärke inom  Sticky Beat och ha ett eget team om sju personer som kommer att jobba  med alla typer av annonser i alla digitala plattformar. Från idé,  design, produktion, mätning till optimering och utbildning inom digital  display.

– Display finns i princip alltid med i medieplaneringen av en kampanj.  Våra kunder efterfrågar mer avancerade lösningar med funktionalitet,  kreativa format och banners som fungerar som mindre kampanjsajter. Till  vår stora glädje ökar också efterfrågan på att optimera och mäta  effekterna av display. Med Daisy Display vill vi ta ett helhetsgrepp  kring all displayproduktion, säger Camilla Nordgren, byråledare på Daisy  Display.

Genom att tillhandahålla ett erfaret team kan Daisy Display erbjuda  kvalitativ och effektiv display-produktion till bra priser och  producerar allt från banners till enheter anpassade för smart phones,  tablets, digitala reklamskyltar och Smart TV.

– Det här är ett viktigt steg för oss i att möta våra kunders och  marknadens utveckling där vi ser ett stort behov av en fullservicebyrå  inom display. säger Camilla Nordgren.

Bland Sticky Beat och Daisy Displays kunder finns reklambyråer samt  marknadsavdelningar i Sverige och Norge som till exempel DDB, Garbergs,  Daytona, Saatchi & Saatchi i Stockholm och Oslo, Spotify och  Electrolux.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Sticky Beat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.