Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De startar sydlig kreatörsagentur

Publicerad: 8 april 2013, 14:32

Max Alm och Peter Turkalj

Foto: Johan Sundell

Max Alm och Peter Turkalj är grundare av agenturen Harvest Agency i Malmö. Agenturen ska lyfta kreatörer från södra Sverige.


Harvest Agency är en nystartad kreatörsagentur i Malmö. De erbjuder olika visuella lösningar och tillhandahåller tjänster som fotografering, film, illustration, setdesign och styling. Kreatörsagenturen tar sig gärna an både små och stora projekt.

– Vår vision är att synliggöra vårt stall av kreatörer som har basen söder om Stockholm. Det finns många talanger i hela Sverige men de har svårt att få möjligheten att representeras av en agentur, då majoriteten av agenturerna och de som representeras av dem är boende och verksamma i Stockholm. Vi vill visa omvärlden den drivkraft, kunskap och kreativitet som finns här i södern. Agenturen är stationerad i Malmö och visionen är att arbeta nationellt och internationellt, säger Peter Turkalj till Resumé, en av Harvest Agencys grundare.

Linda Myrin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.