Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

De utökar familjen

Publicerad: 24 april 2012, 07:22

Family Business hämtar Joakim Khoury och Béatrice Rigois från CP+B.

Foto: Pressbild.

Family Business plockar in ad:n Joakim Khoury som har jobbat på CP+B i fyra och år tidigare var på Daddy. Byrån tar även in produktionsledaren Béatrice Rigois, som kom till CP+B i Göteborg för två år sedan och har en bakgrund inom bank och försäkring.


Ämnen i artikeln:

CP+BFamily Business

– Vi är så glada att Jocke och Bea har börjat här. Det är två helt  underbara människor. Det är sällan man ser en så spännande portfolio som  Joakims. Och Béatrices sinne för ordning och affärer är svårslaget,  säger Mårten Knutsson, executive creative director på Family Business.

Byrån  anställde Forsman & Bodenfors-ad:n Janna Norberg innan jul och har  sedan tidigare Tobias Grönberg på byrån, som kom från CP+B via Storåkers  McCann.

Nu ser Mårten Knutsson det hela som lite av en återförening i lokalerna.

Joakim  Khoury har bland annat arbetat med Telia, SAS, Burger King, Milka,  Posten och Ubisoft.

Han har vunnit priser i de flesta större tävlingar  alltifrån Cannes Lions, Epica och One Show till Clio, Andy och  Guldägget.

Portföljen består bland annat av Sveriges nästa  appmiljonär för Telia, Autodance för Ubisoft och Gate crash the World  Cup för Burger King.

Béatrice Rigois har bland annat arbetat med Arctic Paper, SCA och Milka.

Hon ska arbeta med Volvo Cars, Chivas och Carlsberg på Family Business.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

CP+BFamily Business

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.