Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Deadline i Månadens kampanj – skicka in ditt bidrag!

Publicerad: 30 Januari 2020, 09:32

Idag klockan 14:30 är det deadline i Månadens kampanj. För en chans att vinna i årets första omgång, skicka in dina kampanjer nu.


Ämnen i artikeln:

ReklamMånadens KampanjReklamkampanjreklamkampanjerKampanjMarknadsföring

Boom! Startskottet går nu för Månadens kampanj 2021. Första mötena rullar igång i början på februari. Vi har utsett en på kreativa stjärnor i totalt sju kategorier som ser fram emot att utse Sveriges bästa marknadsföring.

I dag är sista dag att skicka in kampanjer som har gått i december och januari. Kategorierna som gäller är Print, Utomhus, Design, Content, PR, Idé och Film. Vi vill flagga lite extra för vår helt nya kategori Idé, som du kan läsa mer om här.

Deadline är idag, 29/1 klockan 14:30. Vi godkänner inga sena bidrag. Om ni vill lämna in fysiska bidrag i Design, buda till Gjörwellsgatan 30.

Här hittar du all information om hur du lämnar in bidrag i respektive kategori.

Har ni frågor kring Månadens kampanj? Hör av er till tävlingsledare: yasmine.winberg@resume.se, amanda.torner@resume.se, thomas.nilsson@resume.se eller julia..v.caesar@resume.se.

Månadens kampanj syftar till att belöna, uppmärksamma och stimulera kreativ reklam. Kontinuiteten i tävlingen gör den till en sporre för kontinuerlig förnyelse och förbättring.

Lycka till!

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.