Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Deadline i Månadens kampanj – skicka in ditt bidrag!

Publicerad: 30 Januari 2020, 09:32

Imorgon klockan 12 är det deadline i Månadens kampanj. För en chans att vinna i årets första omgång, skicka in dina kampanjer nu.


Ämnen i artikeln:

ReklamkampanjMånadens KampanjMarknadsföringreklamkampanjerReklamKampanj

Boom! Startskottet går nu för Månadens kampanj 2020. Första mötena rullar igång nästa vecka. Vi har utsett en jury på 90 kreativa stjärnor i totalt nio kategorier som ser fram emot att utse Sveriges bästa marknadsföring.

Imorgon är sista dag att skicka in kampanjer som har gått i december och januari. Kategorierna som gäller är Print, Utomhus, Alternativa Media/Innovation, Design, Content, Sociala Medier, PR och Film.

Deadline är imorgon, 31/1 klockan 12. Vi godkänner inga sena bidrag. Om ni vill lämna in fysiska bidrag i Design, buda till Gjörwellsgatan 30.

Här hittar du all information om hur du lämnar in bidrag i respektive kategori.

Har ni frågor kring Månadens kampanj? Hör av er till tävlingsledare: yasmine.winberg@resume.se, amanda.torner@resume.se, thomas.nilsson@resume.se eller billy.andersson@resume.se.

Månadens kampanj syftar till att belöna, uppmärksamma och stimulera kreativ reklam i print, alternativa medier/innovation, pr, sociala medier, utomhus, design, film och ljud. Kontinuiteten i tävlingen gör den till en sporre för kontinuerlig förnyelse och förbättring.

Lycka till!

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.