Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dear Friends öppnar studio

Publicerad: 5 september 2018, 11:48

Dear Friends vd Roger Brovik tillsammans med Jonas Randell.

Göteborgsbyrån Dear Friends produktionsenhet kommer ledas av Jonas Randell.

Ämnen i artikeln:

ReklamDear Friends

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Dear Friends nya studio kommer att ligga på Skeppsbron i Göteborg och ledas av Jonas Randell. Randell hämtas in från produktionsbolaget Filmic Art, ett bolag han var med och grundade och fram till i dag agerat som vd och kundansvarig producent för.

– Behovet av rörligt har vuxit starkt sista åren, men jag tror att vi fortfarande bara är i början på denna omställning. Alla organisationer som är närvarande på webben och i sociala kanaler behöver fundera på hur deras innehåll och kommunikation ska se ut för att bryta igenom det berömda bruset, och där tror jag att rörlig media i kombination med bra storytelling är överlägset i att skapa intresse, säger Jonas Randell i ett pressmeddelande.

Dear Friends tog beslutet att öppna upp en studio efter att ha sett en ökad efterfrågan på rörligt material från alla sina kunder.

– Det rör sig om allt från contentklipp, animationer till fullskaliga reklamfilmsproduktioner. Genom vår satsning på Dear Studio kommer vi att kunna möta deras på behov på ett mycket bättre och effektivare sätt. Dessutom innebär satsningen att våra kreatörer får bättre möjligheter att testa och realisera idéer och koncept på ett smidigare sätt än tidigare. Och vi kan inte tänka oss någon bättre person att leda vår satsning än Jonas, med tanke på hans erfarenhet och insikt i branschen, säger Roger Brovik, vd på Dear Friends.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev