Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dear Friends startar produktionsbyrån Humblebee

Publicerad: 29 november 2012, 07:01

Daniel Solving.

Ägarna bakom reklambyrån Dear Friends i Göteborg startar den digitala produktionsbyrån Humblebee.


Ämnen i artikeln:

Dear FriendsHumblebee

Humblebee kommer att vara en viktig partner till Dear Friends, men ska bygga sin egna affär i samarbete med andra byråer.

Byråns syfte är att ta hand om uppdrag som inte handlar om ett direkt  kommunikativt behov, samt hantera toppar i produktionen, för både Dear  Friends och andra byråer.

– Med Humblebee får vi en möjlighet att renodla vår verksamhet på Dear  Friends och fokusera på uppdrag där vi får möjlighet att arbeta utifrån  ett kommunikativt perspektiv oberoende av kanal. Redan idag använder vi idag andra produktionsbyråer för att hantera  toppar i vår produktion. Genom att anlita Humblebee för dessa projekt  kan det nya bolaget starta med en bra grund, säger Roger Brovik, vd på Dear  Friends, i en kommentar.

Humblebee kommer att ledas av Daniel Solving, partner och tidigare projektledare på Dear Friends.

– Humblebee ska vara en kreativ, digital produktionsbyrå där vi blandar  design, teknologi och interaktion för att skapa nya digitala upplevelser  tillsammans med våra uppdragsgivare. En fullödig förståelse och  ödmjukhet inför användaren i kombination med tydliga processer och  leveranssäkerhet ser vi som framgångsfaktorer, säger han.

Vid utgången av första kvartalet 2013 räknar Humblebee med att vara 6 personer i egna lokaler och rekrytering pågår för fullt.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Dear FriendsHumblebee

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.