Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Deborah Phelps – officiell OS-mamma

Publicerad: 22 augusti 2008, 06:39

OS i Peking blir mammornas olympiad. Mamma Kallur blev medieanalytiker och Michael Phelps mamma Deborah har utsetts till officiell OS-mamma av babypuderföretaget Johnson's.


Michael Phelphs mamma Deborah.

Stjärnglansen runt Michael Phelps åtta OS-medaljer sprider sig över hans familj.

Mamma Deborah får vara med vid den avslutande tv-sändningen från OS i Peking i en reklamfilm för hygentekniska företaget Johnson's, dotterbolag till bolagsjätten Johnson & Johnson, som är inriktat på babyprodukter.

Under hela OS har amerikanska idrottsstjärnor deltagit i reklamfilmer där tackat sina mammor för sina framgångar. Men inte Michael Phelps, som är kontokortföretaget Visas profil, utan i den sista filmen är det mamma Debarah som har huvudrollen. Hon tackar sin son för alla guldmedaljer men att hon fortfarande ser honom som sin lille pojke.

Johnson's har utsett henne till OS officiella mamma. Företaget har inte avslöjat vad de betalat Deborah, so är lärare till vardags, men pengar har skänkts till barnvälgörenhet i hennes namn.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.