Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Dedicate går samman med Start Communication

Publicerad: 31 augusti 2015, 10:05

Dedicate går ihop med Start Communication från den 1 september. På bilden Veronica Jenssen, Marie Karlsson, Johanna Hellmér Wiberg, Valentino Ristevski och Klas Ekstrand


Ämnen i artikeln:

DedicateStart Communication

Samtalen inleddes i början av året och nu står det klart att Dedicate från och med september blir en del av Start som sedan tidigare är en del av More Ventures Group.

– Det finns en kritisk storlek för reklambyråer och genom att gå ihop med Start får vi möjligheten att utveckla en byrå för framtiden och ta del av den samlade spetskompetens som finns inom More Ventures Group, säger Klas Ekstrand, grundare av Dedicate och ny partner i Start Communication.

Dedicate tar bland andra med sig kunderna DB Schenker och Svenska Mässan till det nya bolaget. Ett av fokusområdena i erbjudandet kommer att ligga på den digitala omställningen.

– Både stora och små kunder kräver idag att en byrå kan erbjuda integrerad kommunikation på riktigt. Med den samlade kunskapen inom vår grupp är vi både trovärdiga och effektiva i vår leverans, konstaterar Johanna Hellmér Wiberg, som återinträder som vd på Start efter två år i Hongkong.

Ämnen i artikeln:

DedicateStart Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.