Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dekaltjuv i Sector Alarms nya reklamfilm

Publicerad: 28 december 2020, 07:47

För att ”skydda” alltifrån hamstern till gitarren klistrar ett barn på stulna Sector Alarm-dekaler. Så fortsätter bolagets nu tvååriga koncept #NoWorries.


Ämnen i artikeln:

Sector AlarmÅkestam Holst

– Istället för att göra som många av våra konkurrenter, och försöka skrämma potentiella kunder till att skaffa larm, så bygger vi vidare på vårt koncept #NoWorries där vi visar konsekvenserna av att ha ett uppkopplat larm i sitt hem. Den här gången är det våra dekaler som får symbolisera den tryggheten, säger Sofie Petrovski, projektledare på Sector Alarm i ett pressmeddelande.

– Vi tyckte det var ett fint sätt att använda den lilla dekalen på fönstret, kanske den sak som är mest förknippad med hemlarm, och låta den bli hjälten som skyddar allt det som filmens huvudperson bryr sig lite extra om. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Tidigare har #NoWorries-konceptet rymt det Guldäggsbelönade huset i Huddinge, där stora ljusskyltar berättade för omgivningen att ägarna inte var hemma. Ett annat uppmärksammat uttag kom för ett år sedan, då Sector Alarm och Åkestam Holst köpte den första spoten i filmen Ensam Hemma, som inträffar direkt efter att Kevin och hans mamma insett att sonen är kvarglömd. I den rullade helt enkelt eftertexterna för att visa hur de menar att filmen fått ett annat och betydligt tidigare slut om familjen haft ett larm.

Arbetsgrupp

Sector Alarm

Anna Jonsson – Brand Director

Sofie Petrovski – Group Marketing Project Leader

Linda Karlsson – Kampanjansvarig Sverige

Satu Kekäläinen – Kampanjsansvarig Finland

Karina Ditlefsen – Kampanjsansvarig Norge

 

New Land

Marcus Ibanez – Regissör

Josephine Owe – DOP

Caroline Sandberg – Producent

Sophie Tamm Christensen – Exekutiv Producent

 

Åkestam Holst

Hugo Wallmo – Art Director

Petter Nylind – Copywriter

Leila Widgren – Byråproducent

Albin Muji – Produktionsledare

Jesper Ander – Projektledare

Henrik Sjödin – Planner

 

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sector AlarmÅkestam Holst

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.