Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Delicatos nästa drag – lanserar "fikabubbel"

Publicerad: 11 mars 2019, 12:14

Delicato och Vinoteket.se lanserar världens första "fikabubbel".

Foto: Pressbild

Delicato har tillsammans med Vinoteket.se tagit fram ett mousserande vin som passar särskilt bra till söta bakverk såsom Delicatobollen.


Ämnen i artikeln:

ReklamDelicato

Att kombinera mat och dryck är en konst som tas på stort allvar, men sällan när det gäller just fika. Det har Delicato tagit fasta på i sitt nya samarbete med Vinoteket.se, i vilket man låter bakverk gifta sig med mousserande vin.

Vinotekets sommelier Kristian Kull har valt ut ett bubbel som passar extra bra till just söta bakverk såsom Delicatobollen, och som fått namnet "Delibubblicato".

– Delicato vill erbjuda lustfylld fika och vi är glada att kunna göra det genom att lansera Delibubblicato tillsammans med Vinoteket, säger Nadja Radwan på Delicatos marknadsavdelning i ett pressmeddelande.

"Delibubblicato" är ett italienskt mousserande vin som finns tillgängligt exklusivt på Vinoteket.se.

Delicato har de senaste åren uppmärksammats för liknande varumärkesaktiveringar med fokus på stor spridning i sociala medier, såsom den hyllade "Delicatoasken".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamDelicato

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.