Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Design Labs vice vd ny marknadschef på Max

Publicerad: 4 juli 2013, 10:00

Foto: Pressbild.

Anette Jannerö ersätter Anders Forssten som ny marknadschef på Max från och med september. Hon har tidigare arbetat med varumärken som Coop och Absolut Vodka och kommer närmast från en roll som vice vd/varumärkesstrateg på Stockholm Design Lab.


Ämnen i artikeln:

Stockholm Design LabMax

– Vi har träffat en mängd oerhört kompetenta kandidater och känner oss  mycket nöjda med att ha hittat Anette som både har erfarenheten och  personligheten som krävs för jobbet. Vi hälsar henne varmt välkommen,  säger Christoffer Bergfors, vice vd på Max i en kommentar.

Anette Jannerö ska ingå i Max ledningsgrupp - hon har lång erfarenhet från såväl svensk som internationell marknadsföring.

Hon ska ansvara för Max varumärkesstrategi samt leda marknadsavdelningens arbete inom design, PR och sociala medier.

Max  är Sveriges äldsta hamburgerkedja och drog igång 1968. Den har idag 105  restauranger och så sent som 2011 öppnade Max sin första restaurang  utomlands – Max finns idag på fyra marknader.

– Det känns otroligt  spännande att få vara med och vidareutveckla ett av Sveriges starkaste  varumärken både i Sverige och internationellt mot visionen att bli  världens bästa hamburgerkedja. Dessutom har Max en företagsfilosofi och  moderna värderingar som jag fullt sympatiserar med, säger Anette Jannerö  i en kommentar.

Hon ersätter Anders Forssten, som efter tolv år som marknadschef på hamburgerkedjan går över till mobilbetaltjänsten Seqr.

Max har cirka 3 300 anställda och en omsättning på drygt 1,6 miljarder kronor under förra året.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Stockholm Design LabMax

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.