Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Det är med blandande känslor jag lämnar”

Publicerad: 15 oktober 2012, 11:54

Peter Füle.

Foto: Emmelie Eriksson.

I dag gick Hilanders ut med nyheten att Christina Karlsson Kazeem blir ny vd för reklambyrån. Det betyder att den tidigare vd:n, Peter Füle, får gå. – Det är med blandade känslor jag lämnar, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

HilandersPeter Füle

I och med utnämnandet av Christina Karlsson Kazeem som ny vd för  reklambyrån Hilanders stod klart att tidigare vd:n Peter Füle får gå.

– Peter har genomfört en stark omstrukturering av företaget och  vidareutvecklat Hilanders erbjudande. Under hans tid har flera nya  kunder tillkommit framförallt i Stockholm där företagets verksamhet har  utvecklats snabbare. Jag vill passa på att tacka Peter för hans arbete  att ta Hilanders dit det är idag, sa Yann Blandy, koncernchef på  Intellecta som äger Hilanders.  

Peter Füle själv säger till Resumé att det var ett gemensamt beslut.

– Vi har gjort en hel del omstrukteringar på Hilanders samtidigt som vi  har haft bra tillväxt på Stockholmskontoret. Det känns rätt att  ledningen sitter där.

Hur känns det att lämna?
– Det är med blandade känslor. Jag tycker att vi har kommit en bra bit med  omstrukteringsarbetet och jag kommer att sakna många trevliga medarbete  och kunder. Jag känner att jag varit med om viktigt skede, samtidigt är  det ett bra läge för mig att tacka och gå vidare.

Vad ska du göra nu?
– Det vet jag inte än. Jag ska ta lite ledighet och umgås med mina söner innan jag bestämmer något.

Peter Füle var vd på Hilanders i ett och halvt år. Innan dess var han  byråchef för Hilanders i Malmö och har även varit på The Fan Club och  Futurniture.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

HilandersPeter Füle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.