Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Det blir en grym kväll”

Publicerad: 17 april 2012, 14:42

Hans Sydow, Pia Grahn och Filip Nilsson.

Foto: Resumé,

Resume.se har tagit tempen på några av byråprofilerna som ska på Guldäggsgalan ikväll.


Hans Sydow, vd Saatchi & Saatchi

Vad har du för förväntningar på kvällen?
–  Jag är jättenervös. När man har så mångra bra nomineringar men vet att det kan gå både bra och dåligt så är man det. Jag vågar inte ha några förväntningar, men hoppas hoppas att det skall gå hela vägen.

Hur ser uppladdningen ut?
– Vi laddar upp genom att ha ett vernissage för en fotoutställning tillsammans med kompisar och kunder som början klockan 17. Sen går vi ner gemensamt till Waterfront.  Hela byrån kommer med, inklusive praktikanter.

Pia Grahn, Chief Growth Officer Storåkers McCann Nordic

Vad har du för förväntningar på kvällen?
– Det ska bli väldigt roligt att gå på galan ikväll.  Som tidigare ansvarig skall det bli väldigt skönt att gå dit och bara vara publik, för en gång skull.

Hur ser uppladdningen ut?
– Vi har en en del kunder på väg till byrån just nu och sen går vi gemensamt till galan. Vi har jättemycket leveranser just nu, men nästan hela byrån kan följa med.

Filip Nilsson, kreativ chef Forsman & Bodenfors

Vad har du för förväntningar på kvällen?
– Tror det blir en grym kväll och en rolig fest.  Det är svårt att bedöma våra chanser, men jag hoppas vi har en hygglig chans att knipa nåt på 23 nomineringar.

Hur ser uppladdningen ut?
– Vi har alltid en liten förfest med alla nominerande kunder som strax skall börja. Sen skall hela byrån på galan, som vi brukar. Det är bra stämning och alla är på superbra humör.

Fredrik Hazén

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.