Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Det har varit en fantastisk resa"

Publicerad: 7 mars 2011, 08:23

Niclas Palmstierna, marknadschef Norden och vd för Tele2 Sverige, meddelade idag att han lämnar företaget efter 12,5 år.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Niclas Palmstierna. Foto: Tele 2.

– Jag vill tacka Niclas för hans utomordentliga bidrag till Tele2 och hans engagemang för den långsiktigt positiva utvecklingen av den nordiska verksamheten. Jag uppskattar verkligen hans outtröttliga fokus på de viktigaste drivfaktorerna för verksamheten och noterar också att hans stöd i utmanande frågor har varit avgörande, säger Mats Granryd, vd och koncernchef för Tele2, i ett pressmeddelande.

Palmstierna stannar på företaget till den 1 maj i år för att underlätta för företaget att hitta en väl lämpad efterträdare.

– Efter 12,5 år inom Tele2 och Gruppen är det dags för mig att söka nya utmaningar. Det har varit en fantastisk resa och jag är stolt över vad vi har åstadkommit och jag föreslår att våra konkurrenter fortsätter att se upp för det svarta fåret, säger Niclas Palmstierna i ett pressmeddelande.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.