Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

”Det moderaterna förstör går aldrig att bygga upp igen”

Publicerad: 26 februari 2014, 08:36

DJ-duon Rebecca & Fiona tar ställning.

DJ-duon Rebecca & Fiona, som gör soundtracket till LO:s omdiskuterade valfilm, attackerar Alliansen. – Det är ingen big deal för oss att visa var vi står rent politiskt. Problemet är det som händer nu, att det moderaterna förstör aldrig går att bygga upp igen. Detta är katastrofalt och just därför måste vi ta vårt ansvar, just därför måste vi säga ifrån, säger Fiona Fitzpatrick till SVT.


Ämnen i artikeln:

Rebecca & Fiona

LO:s dokumentärliknande reklamfilm "Fredrik Reinfeldts Sverige", som visas på Youtube, går hårt åt den sittande regeringen.

Rebecca & Fiona, som gjort program för SVT och är affischnamn för Adidas och Swebus, har gjort soundtracket. För dem var det självklart att vara med. De vill ha ett rött samhälle.

– Vi tyckte att det passade väldigt bra eftersom vår låt "Union"  handlar om exakt samma sak som filmen, säger Fiona till SVT och fortsätter:

–  Filmen handlar om hur vi blir lurade på Moderaternas politik i och med  alla dessa jobbskatteavdrag och andra skattesänkningar slår hårt mot  Sverige, främst för de mest utsatta i samhället.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Rebecca & Fiona

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.