Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Det sa bara klick!

Publicerad: 31 juli 2012, 13:53

Jens Assur.

Foto: Resumé.

Fotografen och filmaren Jens Assur delar kontor med Ord & Bild i Stockholm. Nu blir han delägare i byrån. – Det är ett bra team som gör ett väldigt bra jobb, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Jens AssurOrd&Bild

Karlstadsbyrån Ord & Bild har ett Stockholmskontor i Sven-Harrys Konstmuseum på Eastmanvägen vid Vasaparken. Byrån delar lokal med Jens Assur och nu knyts de närmare varandra i och med att den namnkunnige fotografen går in som delägare.

Jens Assur är sedan 20 år tillbaka vän med Anders Abenius, styrelseordförande i Ord & Bild och går in med en hemlig pengasumma.

–      Jag gillar gänget, både ledning och de anställda – det är ett bra team med bra värderingar och de gör ett väldigt bra jobb, säger Jens Assur som säger att han som delägare i byrån har en fot kvar i reklambranschen.

–      Jag har alltid jobbat med kommunikation, dock inte så mycket traditionell reklam.

Han kommer inte att vara vara involverad i byråns dagliga verksamhet, men han kommer att fungera som en strategisk partner.

–      Jag hoppas att vi kan hitta gemensamma projekt, men jag kommer att fortsätta att fokusera på mina konstprojekt och filmprojekt, säger Jens Assur som är aktuell med filmen ”A Society” och en fotoutställning i höst.

Ord & Bild har för övrigt Fotografiska som kund.

–      Jag är inte involverad i det samarbetet, men jag tycker att det är väldigt roligt att Fotografiska är en av våra kunder, och byrån gör ett fantastiskt bra jobb för dem, säger Jens Assur.

Övriga delägare i Ord & Bild är Anders Abenius, huvudägaren Per Andersson och vd:n Peter Jansson Ling.

Koncernen Ord & Bild, med cirka 25 anställda, hade en omsättning på 24 miljoner 2011 och en vinst efter finansnetto på 2,3 miljoner kronor.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jens AssurOrd&Bild

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.