Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Digitalcheferna startar ny byrå

Publicerad: 2 februari 2015, 13:18

Per Stenius och Oskar Sundberg startar "Act Normal".

Per Stenius och Oskar Sundberg lämnar sina jobb som digitalchef på McCann Stockholm respektive Jung Relations. Nu drar de igång den egna byrån "Act Normal". – Vi har pratat om det här länge, men nu gör vi slag i saken, säger Per Stenius.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmJung Relations

Per Stenius började sin bana på Farfar och har de senaste åren arbetat på McCann Stockholm som head of digital. Oskar Sundberg har en bakgrund på R/GA, Perfect Fools och Great Works. Fram tills nyligen var han också digitalt ansvarig på Jung Relations. Men nu slår duon sina påsar ihop efter sina båda föräldraledigheter.
– Det känns riktigt kul. Jag och Oskar har pratat om det länge, men nu gjorde vi slag i saken. Det känns som ett bra läge, säger Per Stenius.

Hur kommer det sig?
– Varken för mig eller Oskar har det med Jung eller McCann att göra. Jag tror att de har mycket roligt på gång. Det handlar om att göra något eget och välja själva vilken typ av projekt vi vill göra. Det är ett sätt för oss att jobba ihop som vi pratat om länge.

Den nya byrån Act Normal har ett tydligt digitalt fokus och redan från start finns flera kunder i byrålådan.  
– Vi har fyra kunder och två egna produkter på väg ut. Så vi börjar idag, men vi börjar springande, säger Oskar Sundberg.

Men några mål i termer av siffror finns inte.
– Vi har ingen stor masterplan. Vi kanske är tio personer om två år eller två personer om tio år, säger Per Stenius.

Duon har tidigare jobbat ihop på sidoprojektet Kinda Like A Big Deal som rönt uppmärksamhet både i Sverige och internationellt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.