Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

DigitasLBI och SapientRazorfish stärker samarbetet

Publicerad: 7 april 2017, 07:41

Marcus Hasselblad, vd för DigitasLBi och SapientRazorfish Norden, Mari-Ann Herlof Mortensen, vd för DigitasLBi och SapientRazorfish Danmark och Pierre Renhult, vd för DigitasLBi och SapientRazorfish Sverige och Norge.

Foto: Pressbild

De digitala byråerna DigitasLBI och SapientRazorfish förstärker sitt nordiska samarbete.


Ämnen i artikeln:

DigitasDigitalbyråer

Båda varumärkena kommer fortsätta verka individuellt på den nordiska marknaden samtidigt som kunderna nu kommer få tillgång till båda byråernas samlade kompetens.

VD för den nya organisationen blir Marcus Hasselblad, tidigare vd på SapientRazorfish i Norden.

– Genom att arbeta tillsammans kan vi erbjuda våra kunder ett unikt tjänsteutbud, med en större grupp av specialister både lokalt och internationellt, förklarar han. Vi har redan sett det fungera i praktiken på ett antal projekt under det senaste året och har fått mycket bra feedback från såväl kunder som teamen. Det har försäkrat oss om att ett närmare samarbete är den rätta lösningen för både våra kunder och våra medarbetare.

Det tätare samarbetet kommer efter att byråerna arbetat tätt ihop på ett antal kundprojekt det senaste året.

– Vi delar vårt engagemang för att stödja och driva våra kunders digitala transformation, med syftet att möjliggöra en bättre framtid för deras verksamhet och göra livet lättare för deras kunder, avslutar Marcus Hasselblad.

På den svenska marknaden kommer båda varumärkena i framtiden att ledas av Pierre Renhult.

– Detta är spännande tider. Det här är precis vad våra kunder har efterfrågat för att lyckas i sina digitala satsningar. Våra kunder behöver en lokal närvaro, räckvidd och skalbarhet kombinerat med ett brett utbud av specialistkompetens – bredare än vad någon annan byrå kan erbjuda. Med detta integrerade erbjudande tar vi ett stort steg närmare att möta denna efterfrågan, berättar Pierre Renhult.

SapientRazorfish är en transformationspartner som hjälper företag att ställa om sina affärer till ett digitalt fokus. SapientRazorfish har 12 000 anställda över 70 kontor runt om i världen.

DigitasLBi i sin tur är en specialiserad byrå som hjälper kunderna att med hjälp av data ställa optimera sin marknadsföring. DigitasLBi har 6 000 anställda världen över.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

DigitasDigitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.