Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Doberman rekryterar ny design director från Grow

Publicerad: 30 november 2012, 07:16

Steinar Danielsen och Lisa Lindström.

Steinar Danielsen lämnar sin roll som digital brand director på varumärkesbyrån Grow och går till designbyrån Doberman.


– Vi är väldigt stolta! Steinar är ett viktigt tillskott för både oss  och våra kunder och deras strategiska designutmaningar, säger Lisa  Lindström, vd på Doberman, i en kommentar.

Steinar Danielsen har närmare 20 års erfarenhet inom strategisk digital  design och på Grow har han de senaste åren haft en ledande roll i att  definiera och leda byråns digitala erbjudande. En roll som han nu lämnar  för Doberman där han blir design director.

– Det har ju under åren blivit lite av en objektiv sanning att Doberman  är en av de där få byråerna som verkligen sticker ut. Doberman har  kompetens, idéer och kultur som väldigt få kan erbjuda både sina kunder  och medarbetare. De har en väldigt spännande resa framför sig och den  vill jag vara med och bidra till, säger Steinar Danielsen i en  kommentar.

Doberman har, enligt de själva,  ökat sin omsättning med 15 procent  under 2012 och i dag har byrån cirka 50 anställda. Nya kunder under året  inkluderar bland andra HBO, Arbetsförmedlingen, Svenska Spel och  Klarna.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.