Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dobermans kap: HBO Nordic

Publicerad: 4 september 2012, 08:08

HBO Nordic lanseras i oktober. Doberman har fått prestigeuppdraget att designa den hypade on-demand-tjänsten för tv-program och film. Kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland kommer att kunna ta del av HBO:s innehåll i samtliga plattformar som dator, platta och mobil.


Ämnen i artikeln:

HBOHBO Nordic

Uppdraget är en fjäder i hatten för Doberman.

- Vi har genom åren byggt upp ett stort kunnande i just detta, att  designa komplexa tjänster och produkter. HBO är ju själva symbolen för  att kvalitet lönar sig, så det är självklart ett väldigt roligt uppdrag,  säger Anders Frostenson, kundansvarig och strateg på Doberman.

HBO samarbetar med Parsifal Entertainment för att lansera tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Doberman har medvind. Nya än så länge hemliga kunder har ramlat in och innan sommaren vann byrån bland annat Arbetsförmedlingens stora upphandling för design  och den svenska startupstjärnan Klarna.

–  Vi har fått flera nya kunder på sistone, varav flera som vi inte ens  får prata om ännu, men vi känner oss så klart väldigt lyckligt lottade.  Vi har dessutom gjort flera väldigt bra rekryteringar sedan årsskiftet  så det här kommer bli en grymt kul höst! säger Lisa Lindström, vd på  Doberman.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

HBOHBO Nordic

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.