Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dorsin får tokspel i radio – blir censurerad

Publicerad: 26 februari 2008, 14:50

Henrik Dorsin och Kajsa Ingemarsson går loss i infernaliska vredeseutrott i en ny radiokampanj för Jetpak. Deras västa svordomar censureras.


Henrik Dorsin.

Lyssna själva – det är (svär)ord och inga visor i Jetpaks radioreklam med komikern Henrik Dorsin och författaren/komikern Kajsa Ingemarsson.

Båda får tokspel och går lös på inredningen i kontorsrummet. De värsta svordomarna censureras med klassiska pip-ljud. I radiospotarna meddelas det att lösningen på Dorsins och Ingemarssons leveransproblem är Jetpak.

Det är reklambyrån Inte Rio som står bakom idén.

–  Ilskan över att få behöva lösa någon annans problem är någonting som vi alla kan relatera till. Vi lånade manéret från hur man censurerar tv-och radio-inslag, säger Jenny Öhrn, copywriter, i en kommentar.

– Ilska är kul och alla inblandade gick igång rejält på idén. Jag tyckte att det var jag själv i ett nötskal, säger Anders Nelander, producent på På Riktigt.

Kampanjen startar på måndag och förutom radioreklam blir det en kampanjsajt, en mobilsajt och dr-utskick.

Den som vill höra de ocensurerade radiospotarna och extra långa versioner kan gå in på Jetpaks hemsida och på företagets mobilsajt.

LYSSNA PÅ RADIOSPOTARNA NEDAN:

Arbetsgruppen

• Byrå: Inte Rio
• Produktionsbolag: PåRiktigt – Anders Nelander, Per-Erik Elgh
• Uppdragsgivare: Jetpak - P-G Andersson, Annica Dawson

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.