lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dragsters reklamtriumf

Publicerad: 29 mars 2010, 11:56

GT Guld-vinnaren – reklambyrån Dragster – vann GT Guld priset på tre helsidor i Expressen/GT värda 460 000 kronor.


DN

Daniel Nilsson


Vinnarbidraget.

Dragster vann förstapriset med bidraget för Lampgustaf/Hbt festivalen/Röhsska museet.

– Vi vann guld, vi hade ett jävligt bra bidrag som gick hela vägen. Nu är vi på Dragster bäst i stan på reklam. Valentin & Byhr blev lite förbannade över att de inte vann, men det får de ta, säger Freddy Olsson vd för Dragster.

Men Valentin & Bhyr är inte nedslagna för den uteblivna vinsten:

– GT Guld är jättebra och vi välkomnar alla initiativ som gör att vi i reklambranschen kan träffas lokalt utan att behöva åka till Stockholm, säger Johan Andinsson, vd på Valentin & Byhr.

Han fortsätter:

– Jag vill rikta ett stort tack för det här initiativet till chefredaktör Lars Näslund på GT och alla andra som har arbetat med GT Guld, säger Johan Andinsson.

För reklambyråerna i stan handlade det om att skapa den mest kreativa helsidesannonsen och anmäla sig till tävlingen GT Guld. 38 bidrag inkom och 22 byråer var med och tävlade om tre helsidor i GT/Expressen, värda 460 000 kronor.

Chefredaktör Lars Näslund på GT är mycket nöjd med 2010 års uppstart av GT Guld, som nu är här för att stanna:

– Vi levererar en tydlig och intressant produkt med GT Guld.

– Jag blir jätteglad att Valentin & Byhr tycker att det kändes bra att delta. Vi ska snegla mindre på Stockholm och fortsätta arbeta med att utveckla GT Guld framåt.

Initiativtagaren till tävlingen är Claes Johansson, försäljningschef för GT/Expressen och han ser nu med tillförsikt fram emot GT Guld 2011:

– Vi ska fortsätta arbeta vidare och hitta en stark samarbetspartner för att utveckla GT Guld vidare för 2011, reklambranschen behöver det här.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev