Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Dubbelt nytt för CP+B

Publicerad: 5 oktober 2011, 10:32

Wakakuu tar hjälp av CP+B med lanseringen av nya nätbutiken. Dessutom inledde byrån nyligen ett samarbete med Ubisoft där man ska sköta lanseringen av nya spelet ”Just dance 3”.


När Wakakuu, en ny onlinebutik för high-fashion mode, skulle lanseras i Svergie gick uppdraget till CP+B. I uppdraget ingick, förutom lanseringskampanjen, att utveckla varumärket och  den visuella identiteten samt strategi-, design- och frontend-arbetet för nätbutiken.
– Det har varit spännande att ge Wakakuu liv, från de stora delarna som att skapa en annorlunda shoppingupplevelse online och offline genom att integrera inspiration och sortiment  – till de små detaljerna som enskilda byggstenar i den visuella identiteten där varje element andas Wakakuu, säger Christian Knutsson, design director på CP+B, i ett pressmeddelande.

Nyligen tog CP+B också hem ett uppdrag  för Ubisoft. Tillsammans med kontoret i London kommer CP+B:s Göteborgskontor att hjälpa företaget med lanseringen av nya tv-spelet ”Just dance 3” i Europa och Australien.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.