Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Efter kritiken mot Hannah och Amandas kosttillskott – nu anmäls duon

Publicerad: 27 april 2017, 15:09

Hannah Widell och Amanda Schulman.

Foto: Pressbild.

Perfect Days Amanda Schulman och Hannah Widell har hamnat i blåsväder för kosttillskottet "Hers". Nu anmäls systrarnas marknadsföring till Konsumentverket.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerAmanda SchulmanHannah WidellPerfect Day Media

Det är för tillfället två anmälningar som kommit in till Konsumentverket, enligt nyhetsbyrån Siren. Anmälarna har upprörts över att Amanda Schulman och Hannah Widell använt sina personliga Instagramkonton för att driva försäljning till sin egen produkt, utan att annonsmärka dem.

Resumé har i flera omgångar rapporterat om turerna kring systrarnas kosttillskott. Jenny Strömstedt, Sanna Lundell och copywritern Ulrika Good är några av de som riktat skarp kritik mot sättet systrarna marknadsförde preparatet på. Hannah Widell och Amanda Schulman har försvarat sig genom att bland annat hävda att de inte har makt över sina följare.

Hannah Widell och Amanda Schulman har tidigare fällts av Konsumentverket för vilseledande marknadsföring. Den gången gällde det systrarnas eget vin.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.