Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Efter smusslandet - vd:n lämnar Shout

Publicerad: 9 september 2012, 18:19

Joakim Hökegård.

Resumé skrev om vd-bytet på Shout för en månad sedan. Då sa Joakim Hökegård att han i stället skulle bli arbetande styrelseordförande på byrån. Men så blev det inte alls. Nu, efter en månads smusslande, är det officiellt att han lämnar byrån och går till Stark där han blir strateg och vice vd.


Ämnen i artikeln:

Joakim HökegårdStarkShout

Joakim Hökegård tillträder sitt nya jobb på Stark i dag, måndag.

– Vi känner Joakim väl eftersom vi samarbetat i flera kundprojekt, så när tillfälle bjöds agerade vi snabbt. Han är en suverän varumärkesstrateg, med stor förståelse för kundernas verksamheter och deras säljprocesser, säger Starks vd Magnus Boldyn i en kommentar.

Stark grundades 1991 och har drygt 30 anställda. Bland kunderna finns SKF, Ericsson, AB Volvo, Astra Tech, Gunnebo och Volvo Car Corporation.

När Resumé ringde Joakim Hökegård för en månad sedan och frågade varför han slutade som vd var det först locket på. Sedan ringde han upp och sa att han skulle stanna kvar på Shout som arbetande styrelseordförande och vara ansiktet utåt. Men verkligheten blev en annan.

Shout gjorde ett rörelseresultat på -257 000 (-1 300 000) kronor i fjol.

Stefan Gustafsson har tagit över den operativa ledningen i Shout.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Joakim HökegårdStarkShout

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.