Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Elbilsladdaren Clever gör sin första kampanj i Sverige – och lämnar gröna spår efter sig

Publicerad: 2 juni 2016, 13:57

Clever är en laddoperatör som förser elbilar med "bränsle". Nu går man ut med den första kampanjen i Sverige för att etablera sig på marknaden.


Kampanjfilmen har tagits fram tillsammans med byrån Guts & Glory i Malmö. Där ser vi hur elbilen lämnar gröna spår efter sig då det växer upp blommor och gräs ur vägens sprickor.

– Clever är en drömkund för oss. Det är ett ungt, hungrigt och modigt bolag, med korta beslutsvägar, där vi hade förmånen att komma in tidigt. Efter ett år tillsammans har vi lärt känna såväl bolaget som marknaden och branschen mycket väl, med resultatet att vi själva blivit helt elbilsfrälsta, säger Niclas Nilsson, vd och kundansvarig projektledare på byrån, i ett meddelande.

Med hjälp av Clevers elladdning kan elbilar laddas ända från Skåne upp till Jämtland. Den första svenska reklamfilmen för varumärket kan du se nedan.

Huvudarbetsgrupp Guts & Glory
Niclas Nilsson, strategisk projektledare & kundansvar; Martin Johansson, AD;
Ivan Matanovic, CD & copywriter.

Produktionsbolag: Filmic Art
Regi: Filmic Art
3D & VFX: Filmic Art
Exekutiv producent: Jonas Randell

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.