Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Eldorado släpper sommarkollektion inspirerade av klassiska produkter

Publicerad: 5 juni 2019, 09:17

I sommar kan du bli hetast på stranden med ett plagg från Eldorado. Vad sägs som en skjorta med mönster från salladsost-förpackningen eller en baddräkt med musselkonserver?


Ämnen i artikeln:

ReklamRedgert Comms

Många är de varumärken som lagom till sommaren släpper olika typer av kollektioner. De senaste två åren är lågprisvarumärket Eldorado ett av de som satsat hårdast på kollektioner inspirerade av deras produkter. Redan förra året hade man en sommarkollektion och i julas släppte man klassiska jultröjor.

Nu släpper man ytterligare en kollektion, den här gången med mönster från Eldorados salladsost-förpackningar och musselkonserver.

– Det är ett nöje att jobba med Eldorado, det finns inte många varumärken som har en kännedom hos svenskarna på över 90%. Vi letar alltid efter kul och nya sätt att kommunicera på. Våra tidigare kollektioner har varit väldigt uppskattade och fyllt våra inkorgar och DMs med förfrågningar om när vi ska släppa nytt. Svaret har blivit den här kollektionen där vi lyfter fram en oväntad klassiker ur vårt sortiment – konserven med rökta musslor, säger Emma Töpel Hanson, projektledare på Eldorado, Axfood.

Precis som med de tidigare kollektionerna är det Redgert Comms som ligger bakom tilltaget. Tanken är att produkterna ska marknadsföras via artister och influencers sociala kanaler, när de blir tillgängliga för allmänheten är dock oklart.

– Kollektionen är starten på en sommar som kommer innehålla mycket Eldorado i olika former och nedslag. Vi hade en branschkollega som redan samma dag som vi började skicka ut kläderna på sociala medier skrev att han blev" trött" på att se Eldorado överallt. Han kommer få en jobbig sommar, säger Daniel Frölander, kreatör och projektledare på Redgert Comms.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklamRedgert Comms

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.