Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Elgiganten stuvar om

Publicerad: 30 september 2015, 10:56

Eddie Hernandez och Johan Järnliden.

Foto: Pressbilder.


Ämnen i artikeln:

Johan JärnlidenElgigantenThe Phone HouseMarknadschef

I fjol köpte Elgiganten telefonåterförsäljaren The Phone House. Nu går deras marknadschef Johan Järnliden över och blir marknadschef för de båda kedjorna. Detta efter att marknadsavdelningarna fusioneras, enligt Dagens Media.
– Min målsättning är att förbättra preferensen för Elgiganten ytterligare och positionera oss som mycket mer än ett företag med stort sortiment och låga priser. Vi vill utmärka oss och vinna kundernas förtroende genom ett starkt helhetserbjudande med låga priser, högklassig service, personlig rådgivning och inspiration oavsett vilken kanal kunden väljer att möta oss i och det ska utgöra grunden för all vår kommunikation framöver, säger Johan Järnliden i ett pressmeddelande.

Hans företrädare Eddie Hernandez befordras till rollen som nordisk marknadsdirektör för hela koncernen.
– Först och främst vill jag tacka Eddie Hernandez för ett bra jobb, som nu ger mig en bra plattform att arbeta vidare från. Det känns oerhört spännande att få jobba med Elgiganten, som redan idag är ett av Sveriges starkaste varumärken, men som fortfarande har stor potential att utvecklas, säger Johan Järnliden.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.