lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Elgiganten svarar på Sibas reklamkänga

Publicerad: 10 juni 2014, 07:07

Sibas nya kampanj och Elgigantens kampanj.

Siba har gått ut med en elscooterkampanj och gav konkurrenten Elgiganten en känga för att ha "kopierat" deras "cykel på köpet"-kampanj. Nu svarar Elgiganten: – Både Siba och Onoff har kört kampanjer med cykel på köpet, men det stora genomslaget kom i samband med Elgigantens första cykel på köpet-kampanj och Dogges entré i tv-rutan, säger Elgigantens marknadschef Eddie Hernandez till Resumé.

Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrSibaElgiganten

LF

Linus Fremin


I går skrev Resumé om Sibas nya kampanj signerad Valentin & Byhr där de utlovar en elscooter på köpet. De gav samtidigt en känga till konkurrenten Elgiganten, som de senaste åren har blivit känd för sin reklamkampanjer med Dogge Doggelito där de lovar en "cykel på köpet".

I sitt pressmeddelande skrev Siba att de gjorde "Sveriges första cykel på köpet-kampanj 1997" och konstaterar vidare i ett pressmeddelande att "kampanjens popularitet spred sig och blev sedan även kopierad av andra aktörer inom branschen".

Nu svarar Elgiganten:

– Både Siba och Onoff har kört kampanjer med cykel på köpet, men det stora genomslaget kom i samband med Elgigantens första cykel på köpet-kampanj och Dogges entré i tv-rutan. Den fick helt galet mycket uppmärksamhet och lever fortfarande kvar i mångas medvetande. Nu har vi kört tre cykel på köpet-kampanjer med Dogge och de är våra mest uppskattade kampanjer någonsin, säger Elgigantens marknadschef Eddie Hernandez till Resumé och fortsätter:

– Vi har precis avslutat den senaste och kan konstatera att intresset från kunderna bara ökar och det beror nog till största delen på att det är ett väldigt starkt erbjudande som tilltalar många oavsett kön och ålder, men också på hälsotrenden och det allt mer växande intresset för att cykla och röra på sig,

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev