Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ellermore vinner Hultafors Group

Publicerad: 27 november 2012, 09:38

Hultafors Group AB, med varumärkena Snickers Workwear, Hultafors och Wibe Ladders, har efter en pitch med sex Göteborg-byråer valt Ellermore som byrå för lanseringen av ett nytt produktområde.


– Vi har på kort tid genomfört en ambitiös pitch bland Göteborgs bästa  byråer. Ellermore var för oss ett oskrivet kort, men kom ut som vårt  förstaval, säger Anders Garberg, marknadsdirektör på Hultafors Group AB, i en kommentar

Hultafors  Group är representerat i 37 länder, omsätter 1,2 miljarder och har över  11 000 försäljningsställen. De blir därmed en stor och viktig  uppdragsgivare för byrån. Ytterligare kundinflöde den sista senaste  tiden gör att byrån nu söker fler kreatörer och projektledare.

–  Fantastiskt kul. Pitchvinsten är en bekräftelse på att byråns nya  inriktning med bland annat rekryteringar från Goss, ANR BBDO och  Momentum fungerar, säger Johan Good, planner på Ellermore, i en kommentar.

Resultatet av samarbetet kommer att synas i början av sommaren 2013.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.