tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Elon släpper hela succélåten

Publicerad: 3 februari 2009, 14:29

Elons reklamplåga ”How Can You Know so Much” har gjort succé – nu släpps en fullängdsversion av låten.
– Förfrågningar om låten har fullkomligt rasat in från alla håll, säger Filip Lindquist på reklambyrån Svensson.

Ämnen i artikeln:

Svensson KommunikationElonReklam

MH

Magnus Helander


Elons reklamlåt "How Can You Know so Much" har satt sig på hjärnan hos många svenskar. Nu släpps den populära plågan i en fullängdsversion, och det blir även en vinylupplaga.

Elon uppger att det kommit ”tusentals förfrågningar på Youtube, mejl och telefon” och att ”alla som älskar 80-tals-film-power-rock med övertydligt budskap” nu får sitt lystmäte.

­– Elonfilmerna passerade 21 000 visningar på Youtube härom dagen, och vi tror att det är framförallt musiken som gjort dem så populära, säger Filip Lindquist, ad på reklambyrån Svensson.

Inspirationen till låten kommer från "You´re the best" från "Karate Kid 1" och Paul Gilreaths "Stand on your own" från filmen "No Retreat, No Surrender".

– Det verkar som vi slog an en sträng, för förfrågningar om låten har fullkomligt rasat in från alla håll. Det fanns från början inga planer på att göra en hel låt men vi insåg snart att var tvungna att göra en, säger Filip Lindquist och fortsätter:

– Låtens första vers handlar om hur ELON fått all sin kunskap, vilket är själva grunden i all marknadsföring. ­ I år kommer vi att fokusera lite mer på Elons kringtjänster som finansiering, hemkörning och installation vilket vers två handlar om.

Elon meddelar även att det kommer även att släppas en ”exklusiv liten upplaga med vinylsinglar för de riktigt svåra hardcore-fansen”.

Musiken är gjord av Mattias Tengnér och Christian Ohlsson.

Lyssna på fullängdsversionen nedan:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev