Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Elva nya på Ogilvy

Publicerad: 13 september 2010, 16:25

Ogilvy har värvat projektledaren Marie Klinte från Lowe Brindfors. Hon är en i raden sommarens totalt elva nyanställningar på byrån.


Ogilvys nya elva.

Häromdagen blev det känt att den prisade och erfarne copywritern Mikael Ström lämnar Ogilvy för att gå till DDB Stockholm.

Men Ogilvy tappar inte bara. ­ Under sommaren har byrån rekryterat elva nya medarbetare.

Projektledaren Marie Klinte är en av dem. På Lowe Brindfors har hon jobbat med kunder som Electrolux och Folkoperan. NU ska hon jobba med Marabou, Flora och Lätta på Ogilvy.

De andra som nu börjar på Ogilvy är Josefin Billström, planner, från nätverkets byrå i London, Karin Mårde, ad, kommer från Lokomotiv ,projektledaren Jessica Troedson har tidigare varit på TV4 och Waters Widgren. Även Agnes Hederström, final art, kommer från TV4.

Oskar Corswall och Fredrik Lundberg ska förstärka Ogilvys digitala erbjudande. Dessutom har de anställt fyra nya produktionsledare: Mona Tofani, Helen Daniels, Anki Bohm och  Emelie Eriksson.
-­ Det är jätteroligt och utvecklande med allt nytt folk, säger Björn Ståhl, cd på Ogilvy. Det är många fantastiskt duktiga människor som kommer hjälpa oss bli ännu bättre.

Ulrika Fjällborg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.